dissabte, 21 de setembre del 2013

Previsió cap de setmana diumenge 22

Dema a les 23:59 ja estrenem la tardor.Pero el dia no sera com el de avui.Poden baixar les temperatures minimes i les maximes que estaran al voltan dels 25º a molts llocs.

A Catalunya fara bon temps a tot areu exepte a vihella o al pirineu.A la comarca gironia predominara el sol.A Palamós  les temperatures máximes seran de 24º/25º.Bufarà tramontana amb ratches maximes de 32 km/h.Tambe cap a la tarda poden apareixer petites nuvolades.La previsió maritima sera de maror a marejol al matí i tarda nit mar arrisada mar plana.
A la resta del territori espanyol tambe hi predominara el sol amb petites nuvolades que en teoria no han de deixar cap gota exepte a granada que cap a la nit poden caure petits ruixats.Als arxipelecs tambe fara molt bon temps.Acabant l'estiu amb molt bon temps.
El tiempo en España


A continuació deixare diversos mapes del temps.

Mapa de precipitació dema a les 12


Mapa de temperatura a les 6h on es pot comprovar que sera fred entre els llocs en blau amb una temperatura entre 5º o 7º i els llocs verds entre 10º i 15º.

Mapa de temperatura a les 12 que es pot comprovar que alguns llocs del pirineu català o aragonès i prepineu no es superaran els 14º de temperatura.


Mapa de nuvolositat a les 12h

 
Mapa de presió atmosferica dema a les 17h on es comprova que tenim un A (anticicló) sobre nostre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada