diumenge, 11 de gener del 2015

Previsió 12 de Gener, meeorit vist el passat 7 de gener

Demà a Palamós segueix l'anticicló amb nosaltres això si amb menys intensitat que aquests dies, amb una pressiò que podria arribar als 1035hpa.

Aquesta nit i matinada seguirà bufant la tramuntana amb ratches que podrien arribar als 25km/h. Aixó fara que l'humitat sigui baixa i amb el cel sense núvols. Les temperatures podrien arribar als 15º i les minimes.


Meteorit a Romania


Aquest dimecres 7 de gener a les 3 de la matinada, la nit de la capital de Romania s'ha il·luminat durant uns segons. Ha succeït després del xoc i desintegració d'un meteorit a l'atmosfera de la Terra. Molts habitants de la ciutat de Bucarest van notar com de cop i volta en plena nit va semblar que es feia de dia.Aquest fenomen inusual va ser captat per nombroses càmeres de vigilància de la ciutat., Com la del propi aeroport. A les xarxes socials i Youtube es poden veure nombrosos vídeos del meteorit al gravar també alguns ciutadans mentre conduïen.Actualment es desconeix el lloc exacte on va caure el meteorit, però, el lloc de l'impacte estaria prop els comtats de Buzau o Vrancea, on la llum en el moment de l'entrada en l'atmosfera va ser més intensa.



Aquì deixo l'enllaç per si no podeu reprodir el video https://www.youtube.com/watch?v=uelQvyUvaCg

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada