dijous, 19 de març del 2015

Previsió 20 de març del 2015

Tal com vaig publicat el dimecres en el meu post, us portaria la previsió local i comarcal per aquest dia tan especial, ja que podrem veure un eclipsi parcial de Sol al nostre país.

PALAMÓS

Al nostre municipi no tindrem gaire sort, ja que hi haurà un cel molt ennuvolat sobretot de cares al matí. També i ha possibilitats de precipitació però ja seria de cares a la tarda. Pel que fan les temperatures serien agradables de cares al mig dia tarda amb una temperatura que es podria enfilar als 17º, les mínimes no seràn gaire fredes aquestes podrien baixar fins al 8º o 9º.

BARCELONA

A la ciutat de BCN tindran sort i el podrien arribar a veure el seu inici ja que no hi hauran gaire núvols, a BCN serà al mig dia quan pugi arribar la precipitació Les temperatures minimes podrien ser de 10º i les minimes poden arribar als 16.

GIRONA

A la ciutat de Girona tampoc tindran gaire sort hi també hi haurà molta núvulositat. No es descarten ruixats febles al mati, a la tarda serien amb més intensitat. Les temperatures seràn de 7º les minimes i 16º les màximes.

TARRAGONA

A la ciutat de Tarragona serà el mateix cas que ha Barcelona, al matí no hi haurà gaire núvols, serà cap al migdia quan arribi la precipitació. Les temperatures ja seràn ven primeverals ja que poden arribar als 21º. Però les minimes seran fresques amb uns 9º o 10º.

LLEIDA

A Lleida ciutat passarà com a Tarragona o Barcelona, serà més cap al mig dia quan arribi la precipitació. Amb emperatures a la tarda primeveals 21º i al mati fresques amb 8 o 9 graus.

AVISOS Servei Meteròlogic Català (SMC)
mapa avisos

Cal destacar que hi han avisos taronges per mala mar des de Amposta fins gairabe al Maresme que en aquest cas hi ha avis groc. També en algunes comarques de Tarragona podem observar avisos que seran de vent podrien arribar a 80/100 km/h.



DES DE METEO PALAMÓS ESPEREM QUE TINGUEU LA OPURTUNITAT DE PODER VEURE L'ECLIPSI AIXÒ SI SEMPRE AMB APARELLS ÒPTICS ESPECIALS.
SI TENIU LA OPORTUNITAT DE FOTOGRAFIAR-LO I ENVIAR-NOS UNA IMATGE LES POSAREM.

Correu on enviar les imatges: marqueziflorensa@gmail.com

Gràcies, per col·laborar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada