dilluns, 10 d’agost del 2015

Cap de setmana amb petits ruixats i previsió dimarts/dimecres

Aquest cap de setmana amb el pas d'un sistema frontal que va entrar dissabte a estat molt ennuvolat i a pogut caure algun ruixat que a permès que la temperatura canicular dels anteriors dies no hagi estat molt alta amb una màxima de 27,4º ahir diumenge i una minima que va baixar fins els 17,8º, també es va poder recollir 1,2 litre per metre quadrat. També dir que aquesta nit cap allà a les 00:15 ha caigut un petit ruixat que ha deixat 0,8 litres/m2. En total aquest cap de setmana han caigut aproximadament 4,2  litres metre quadrat.


Es mostra DSCF1057.JPG.
Pluviòmetre el passat dissabte amb 2 litres m2
Per demà dimarts i el proper dimecres, el sol podria fer acte de presència la major part de la jornada, amb temperatures i xafogor a l'alça, degut al vent de garbí o llebeig que bufarà fluix, amb algun cop moderat, a partir del migdia.
Aquest augment de la calor que es mantindrà durant el dimecres es preveu que sigui transitori, ja que entre la nit del dimecres i el dijous vinent podria arribar-nos una pertorbació força més activa que les darreres que ens han visitat. Aquesta situació pot deixar-nos ruixats tempestuosos de caràcter intens i una nova devallada de les temperatures, a més, en dies posteriors no es veu que hagi d'arribar cap altre calorada important.

Imatge del radar diumenge a les onze de la it am ruixats a la nostre zona.

Demà previsió del temps amb més detall per a la pluja d'estrelles (St. Llorenç nit de 12 al 13 d'agost amb màxima activitat)
Post amb 4 consells per a la pluja d'estels aquí.




Departament de Meteorologia MéteoPalamós.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada