dimarts, 11 d’agost del 2015

Previsió per les llàgrimes de Sant Llorenç (Perseids)

Aquesta nit ja és poden observar les llàgrimes de St. Llorenç però no serà fins demà la nit del 12 al 13 quant hi hagi la màxima activitat.

A Palamós aquesta nit del 11 al 12 és podran observar fàcilment si és a un lloc on no hi hagi contaminació lumínica, ja que l'estat del cel serà favorable és a dir sense núvols, bufarà vent de component sud amb ratxes que poden arribar als 14km/h.  Les temperatures seran suaus entre els 21 i 23.

A Girona ciutat el mateix cas que a Palamós allà les temperatures rodaran els 21/22 graus. El vent pot assolir ratxes de 11 km/h.

A Barcelona ciutat les temperatures seran més altes aquestes rondaran els 24 i 26 graus, el vent serà de component sud amb ratxes màximes de 7km/h, l'estat del cel serà com a Girona i Palamós.

A Tarragona ciutat serà més complicat poder veure la pluja d'estels ja que el cel està cobert, això fara que les temperatures siguin altes i l'ambient de xafogor més aquestes rondaran els 27 o 28 graus a les 22 de la nit.

A Lleida ciutat si que podran veure-les l'estat del cel serà favorable, les temperatures rondaran els 24 26 graus, bufarà vent de component sud-oest amb ratxes màximes de 14km/h.

*La pluja d'estrelles és podrà veure sempre quant estigueu allunyats de la contaminació lumínica en  petits turons, platges...** 

Article amb 4 consells per a la pluja d'estrelles aquí

Demà al migdia previsió per a la nit del 12 al 13 d'agost que és quant hi ha màxima activitat.

 

Departament de meteorologia MéteoPalamós.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada