dijous, 24 de desembre del 2015

PREVISIÓ 25 DE DESEMBRE 2015

El cel estarà serè o poc ennuvolat en general, tret de l'oest de la depressió Central, la vall de l'Ebre i punts del litoral central i nord on quedarà entre mig i molt ennuvolat per estrats baixos fins a mig matí, malgrat això a punts del pla de Lleida i del litoral nord seran persistents.

No es descarta alguna precipitació feble, inapreciable o minsa a punts de ponent fins a mig matí.
Temperatura mínima semblant o lleugerament més baixa. La temperatura màxima pujarà lleugerament si bé a punts de ponent serà similar. Hi haurà inversió tèrmica matinal entre fons de valls i zones elevades.

La visibilitat serà bona en general, si bé hi haurà bancs de boira i boirina matinals a l'oest de la depressió Central, a l'interior de la vall de l'Ebre i a punts del litoral nord, localment persistents al pla de Lleida.

Bufarà vent fluix i de direcció variable en general a l'interior, amb predomini del component sud a la vall de l'Ebre i a punts de la meitat est al centre de la jornada. Al litoral predominarà el terral fluix fins a mig matí i de nou al final de la jornada, i bufarà el component sud i est fluix amb cops moderats.


A Palamós la situació serà com la d'avui ambient ennuvolat amb estones de sol, temperatures suaus al mig dia i fresques al matí. 16graus i 7graus

1 comentari: