dimecres, 24 de juny del 2015

Especial "Festa Major 2015"

Ahir 23 de juny del 2015 a Palamós tal com es preveia, els ruixats i les tempestes es van prodigar en nombrosos punts de l'interior i del prelitoral de la demarcació gironina.

Posta de sol del dia de la retvella de Sant Joan 2015
Per no perdre el costum dels darrers mesos, a mesura que les precipitacions s'anaven desplaçant cap al litoral aquestes es desfeien com un terròs de sucre.


Aquest fet ha convertit la major del Baix Empordà, la costa de la Selva i el Maresme en una autèntica ombra pluviomètrica que està assecant a marxes forçades els camps, els boscos i els aqüífers. A tot això hi podem afegir el fet que els mapes del temps no assenyalen l'arribada de pluges en el que resta de mes, i també es preveu una pujada molt forta de temperatures a partir del diumenge.


No obstant, al contrari dels darrers episodis plujosos, ahir dimarts encara es van escapar alguns ruixats o plugims que es van repartir pel nord i l'interior del Baix Empordà. A Palamós, malgrat el cel amenaçador que hi va haver a la tarda, només van caure quatre gotes inaprecibles que tot just arribaren a mullar el terra.

Imatge de radar com les pluges passaven per el Baix Empordà


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada