dimecres, 17 d’agost del 2016

Dimecres 17 d'agost: 4 llocs on passar el dia prop de l'aigua a Girona ( 2ª part )

Avui fa una setmana publicàvem 5 llocs de Girona on passar els últims dies d'estiu abans de tornar a la feina, estudis, a la rutina diària 26 exactament  per passar el dia prop de l'aigua a Girona, dons avui en portem 4 més! Els quals un d'ells ja i he estat aquest estiu! :) (Les Planes D'Hostoles  juntament amb el Pantà de Susqueda ).

6. L'Escala


El surf de rem, conegut també com a paddle surf o SUP, és una modalitat esportiva que guanya adeptes. Us proposem fer-ne per algunes de les platges de l'Escala. Podeu llogar una planxa i fer-ho pel vostre compte o apuntar-vos en alguna de les excursions que organitzen moltes empreses. El surf de rem us ofereix un angle de visió diferent, molt particular, visualitzant millor tant la superfície del mar com el fons. No té límit d´edat, és perfecte per compartir amb la família. Només cal saber nadar.

7. El Riu Ter



Conèixer el riu Ter d'una forma lúdica i esportiva, és la proposta de Kayak del Ter, una activitat que s'ha consolidat a la població de Colomers després de 8 anys del seu inici i que cada vegada té més tirada i més demanda. Una de les característiques del Ter i que fa encara més especial la baixada per les seves aigües són els braços que crea el mateix riu, tot un seguit de canals que es connecten entre si i que permeten que puguis escollir per quin camí cal passar amb el teu caiac.


8. Les Planes D'Hostoles


Les Planes d'Hostoles concentra una gran quantitat de gorgs que et permetran refrescar-te en aigües força més fredes que les de la costa. El riu Brugent és qui acumula més piscines naturals (Gorg de Santa Margarita, el gorg Petit, gorgs i resclosa de la Fàbrica Vella, gorga de Can Poeti, basses excavades a la pedra, gorg d'en Trui, els ponts petits, gorg de Lion, gorga de Can Minguet, gorg dels Homes, gorg Tifell, gorg de la Plana, gorg de la Pedrera de Can Biel, gorg de la Llaura, gorg de la Mola i grutes de la Torre) però també en trobem a la riera de Cogolls (gorg del Molí dels Murris, gorg de Sant Pelegrí). Properament fare un vídeo recull de fotos vídeos que vaig realitzar el dia en que vaig anar-hi

I per acabar...

9. Lloret de Mar



T'agraden les emocions fortes? Una proposta d'oci per als més atrevits: Fer Flyfish a la platja de Fenals, a Lloret. Es tracta de ser arrossegat per una llanxa a gran velocitat. És problament la modalitat d'arrossegament aquàtic més espectacular i emocionant, similar a cavalcar un cavall desbocat sobre l'aigua. Més informació


Esperem que t'hagi agradat!

Aquest article a estat adaptat per Méteo Palamós.


Article original Diari Girona.

Fotos les Planes D'Hostoles dia 20 d'Agost.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada